Rue Massena

30 Rue Masséna er en smuk restaureret klassisk byejendom med 15 boliger, lige i centrum af Nice. Samtlige boliger er møblerede og monteret med plads til fra to til seks personer, smagfuldt indrettet i charmerende fransk stil, separat køkken, flisebadeværelse, air-condition, TV, elevator.

Ejendommen har fastboende vicevært etc.

Résidence Massénas beliggenhed er perfekt, på en bilfri gågade "Rue Masséna", midt i Nice bedste shopping område, et skønt og levende kvarter, der også er velforsynet med restauranter i alle prislag. Fra den charmerende Nice-recidens er der kun to minutters gang til Promenade des Anglais nær Casino Ruhl og Hotel Negresco, stranden og Middelhavets brusende bølger, og kun ti minutters kørsel med bus, direkte til Nice Côte d'Azur's internationale lufthavn.

Côte d'Azurs helt specielle mikroklima gør, at Nice kan prale med bedre vejr og temperatur end f.eks. Rom. Med en årlig gennemsnitstemperatur (luft) på ca. 17 grader, og med over 300 solskinsdage om året, er Nice både sommer og vinter et af Europas mest alsidige feriesteder.